Introducering av hundar

3 juli, 2011

Wilda kommer och tankar kärlek lite nu och då och för att vila kryper hon in i kattboet intill den bananlåda hon valt åt ungarna. På det viset får hon lugn och ro och kan sträcka ut sig när bebisarna sover. Himla klokt av henne tycke jag.


Massage, tack, husse!

Idag har hundarna fått snusa på lådan. Emmi vägrade fullständigt att gå i närheten. Nä tack, sa hon, och vände om fortare än kvickt. Hon har dock morrat åt alla fyrbenta som närmat sig lådan. Så hon håller vakthund åt småttingarna, men på avstånd.

Sen var det Frejas tur.


Shit!! Vad ÄR det där?!


Eller vänta, de var nog lite intressanta trots allt. ”Jag kommer smygande här, oroa dig inte, Wilda! Jag bara kikar lite försiktigt.”


Wilda har accepterat Freja och sluter ögonen och börjar spinna. ”Hälledudanes så söta! Jag utnämner mig själv till gudmor här och nu.”

Stinas tur då.


”Vad har du för intressant i handen, husse?” Hon inte ens försökte se ungarna. Nä, hu då!


”Äckliga små kräk!”


”Vad, matte?! De ÄR äckliga! Får jag gå nu?”


”Hej, här kommer jag igen! Gudmor Freja. Tänkte att jag kunde sitta här med huvudet på kanten några timmar eller så… Det stör inte va?”


Ungarna äter i skift och går upp bra i vikt. Här är det Matte och Dessi. Nonos svans syns uppe vid Wildas ansikte. Han ligger nämligen under hennes tassar och sussar sött medan de andra äter.


Bilden gör inte skillnaden lika stor som i verkligen, men Matte i mitten är helt klart en nyans ljusare än Dessi än så länge.

Våra fina älsklingar!

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous Post
«
Next Post
»