Bäddat ner sig

20 april, 2012

Idag har jag tvättat av tyget till madrassen och Nicke lyfte in födslolådan till toaletten där Wilda bodde med sin senaste kull. Wilda gick raka vägen in och gosade ner sig.

 

Vet inte om det kanske kan vara så att det börjar närma sig, men en viss humör förändring har infunnit sig hos madam. Hon gnäller till när hon ska hoppa upp till maten (börjar kanske bli dags att göra maten mer tillgänglig) och svansen går när hon ligger och sover.

Sa till en av den förra kullens matte härom dagen att jag tycker Wilda är så liten att det nog bara kan vara en eller två där inne. De senaste dagarna har hon växt rejält, men tror ändå inte att det är särskilt många där inne. Tycker hon är ganska jämnstor med förra gången. Måste nog ta och kika på lite bilder för att jämföra.

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous Post
«