Nu har även Olle börjat öppna ögonen.

Bosses tar det lite lugnt med ögonöppnandet.

Lasse däremot är ivrig på att se världen.

För att inte tala om Kerstin som tydligen är ivrigast. Skulle nästan säga att hennes är helt öppna nu.

Det börjar bli liv i luckan. Ungarna kravlar runt, över, under och nästan genom varandra och Wilda. När ungarna är vakna brukar Wilda diskret dra sig undan till lugn och ro genom att lägga sig utanför lådan och titta in genom hålet.

Matro är inte att tala om. Här leker Lasse och Wilda med Olles svans medan han försöker dia. De är så himla söta i i sina lekar! Ibland är det varandra de leker med, ibland ligger de på rygg med magen i vädret och sprattlar med benen och slår i luften med klorna efter låtsas faror. Man skulle kunna sitta med näsan i bebislådan hela dagen och dessvärre märks det rätt tydligt här hemma eftersom mina arbetslådor står orörda i vardagsrummet i väntan på uppackning. 🙂

Sist och slutligen kommer de alla till ro. Wilda sänker huvudet och spinnandet hörs från såväl mor som barn. Tror det är mest Lasse och Olle som spinner än så länge. Ibland kommer det även lite från Kerstin, men Bosse har inte tid. Han ska ha mat han och det i mängder! 🙂

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous Post
«
Next Post
»